Предлагам тук да се споделя само мнението ви за Фейсбук.
Такам, имам профил. Siyana Hristozova се пиша. Лесно ще ме намерите, няма друг със същото име В началото като се регнах ми беше хипер тъпо и го зарязах. Година след това, когато беше нашумял Фармвила почнах да влизам редовно. Добавих снимки, приятели. Гледах другите профили, коментирах. И стана по-интересно и забавно. Сега като си влюча компютъра, третата ми работа е да вляза там
Като нашумя всичките ми френдс си направиха и ест, почнаха и мен да ме ръчкат.. този път не можах да устоя (както стана с импулс :Д:Д) и се регнах. В началото г/д интересно, сега ми е скучен.. използвам го вече само да следа ФБ-а наа .. Армин ^^ и да пиша с разни хора
Tonny Фен
Брой мнения : 143 Join date : 08.09.2010 Age : 27 Местожителство : Bon Temps
Заглавие: Re: Facebook ^^ Сря Сеп 22, 2010 2:18 am
Там се пиша Tonny Dimitrova.
Цитат :
Сега като си влюча компютъра, третата ми работа е да вляза там
На мен четвъртата. Иначе е горе долу як сайт. Намерих доста хора, с които не съм се виждала отдавна. Само ме дразнят тези "кифли" с оунчитата, притежанията и разни такива от тоя род. Не им стига импулса значи.
sister_bliss Фен
Брой мнения : 118 Join date : 25.08.2010 Age : 32 Местожителство : Казанлък
Заглавие: Re: Facebook ^^ Сря Сеп 22, 2010 2:26 am
Tonny написа:
Там се пиша Tonny Dimitrova.
Цитат :
Сега като си влюча компютъра, третата ми работа е да вляза там
На мен четвъртата. Иначе е горе долу як сайт. Намерих доста хора, с които не съм се виждала отдавна. Само ме дразнят тези "кифли" с оунчитата, притежанията и разни такива от тоя род. Не им стига импулса значи.
оле и във фейса ли има такива работи бе? уоу, добре, че не съм ги засичала ...
Tonny Фен
Брой мнения : 143 Join date : 08.09.2010 Age : 27 Местожителство : Bon Temps
Заглавие: Re: Facebook ^^ Сря Сеп 22, 2010 2:38 am
По-рядко - да беее . Аз на всяка 2ра снимка срещам такива глупости
Siyanah Admin
Брой мнения : 530 Join date : 16.08.2010 Age : 28 Местожителство : При морето
Заглавие: Re: Facebook ^^ Чет Сеп 23, 2010 1:22 am
Тоя импулс вече започна да губи популярност и всички се изнесоха у Фейса..
wake up dead Фен
Брой мнения : 148 Join date : 18.08.2010 Местожителство : Hell ]:)
Заглавие: Re: Facebook ^^ Пет Сеп 24, 2010 2:30 am
Така е. Трябва на такива да забранят да си правят рег във фейсбук, а ако си правят - да не пускат такива снимки. Все пак, имат си там импулса и другите глупости.