| Коя е мечтаната дестинация за вас? | |
|
+3Esteticlove darsitu Siyanah 7 posters |
Автор | Съобщение |
---|
Siyanah Admin
Брой мнения : 530 Join date : 16.08.2010 Age : 28 Местожителство : При морето
| Заглавие: Коя е мечтаната дестинация за вас? Чет Сеп 23, 2010 2:43 am | |
| Къде искате да отидете? На почивка/за постоянно..? Защо точно там? Ходили ли сте там преди, защо искате да се върнете? | |
|
| |
darsitu Зарибен
Брой мнения : 90 Join date : 20.08.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Коя е мечтаната дестинация за вас? Пет Сеп 24, 2010 1:14 am | |
| Ако ме питаш къде искам да живея, бих ти казала някой страна в Европа, най-вероятно Испания. Защо точно там? Слънчева страна, ториадори, сомбрерос - всичко, което ми трябва Ако ме питаш къде искам да отида просто на почивка сигурно пак ще ти кажа същото де, но преди това ми се иска да пообиколя още нашата родина. Нали казват: Опознай родината за да я обикнеш! Много ми се ходи на ски - никога не съм карала. А на планина съм ходила само през лагери, а ми се ще да отида и със семейството. Морето ни е на една крачка, но пак ми липсва къмпинга с палатките близо до Созопол. Но там вече съм била, така или инъче - сега искам да посетя нови места! | |
|
| |
Esteticlove Фен
Брой мнения : 237 Join date : 09.09.2010 Age : 28
| Заглавие: Re: Коя е мечтаната дестинация за вас? Съб Окт 23, 2010 9:41 pm | |
| | |
|
| |
Tonny Фен
Брой мнения : 143 Join date : 08.09.2010 Age : 27 Местожителство : Bon Temps
| Заглавие: Re: Коя е мечтаната дестинация за вас? Съб Окт 23, 2010 11:38 pm | |
| Най-вероятно бъдещето ми се крие в България или Русия. После е въпрос на късмет дали ще мога да замина за Франция или Англия. Ходила съм в Русия, но не съм живяла. Много от близките ми живеят там. Бих искала да отида в различни държави и да обикалям света, но сигурно Франция бих искала да видя най-много. Най-добрата ми приятелка също иска да ходи там по-късно (има по-голяма възможност) и би било страхотно, ако отидем заедно .. | |
|
| |
white wolf Фен
Брой мнения : 190 Join date : 07.09.2010 Age : 28 Местожителство : Гора тилилейска
| Заглавие: Re: Коя е мечтаната дестинация за вас? Нед Окт 24, 2010 12:09 am | |
| Аз смятам да ходя в Германия за висше, после вероятно се връщам в България да се реализирам, и се надявам до 40-годишна възраст да съм станала милионерка, за да мога да следвам истинските си мечти. Леееекичко наивно...Ама, кфо пък? Точно наивните мечти ни крепят да ставаме сутрин от леглото, да се учим добре...да продължаваме живота си... | |
|
| |
Siyanah Admin
Брой мнения : 530 Join date : 16.08.2010 Age : 28 Местожителство : При морето
| |
| |
Yonito.0 Фен
Брой мнения : 117 Join date : 16.08.2010 Age : 27
| Заглавие: Re: Коя е мечтаната дестинация за вас? Сря Окт 27, 2010 4:37 pm | |
| Твърдо искам в Испания!!! Слънчева страна, с много забележителности , за които си заслужава да отидешш ! Също така смятам там да си продължа висшето си образование в страната и след това дай боже да остана да живея там ! Но преди това искам да обиколя всяко кътче на България , ама всяко, защото реално погледнато аз нищо не съм видяла от родната ми страна.Планините,пещерите дори и пак да отида на черноморието всичко си заслужава да се види !! | |
|
| |
wake up dead Фен
Брой мнения : 148 Join date : 18.08.2010 Местожителство : Hell ]:)
| Заглавие: Re: Коя е мечтаната дестинация за вас? Сря Окт 27, 2010 7:32 pm | |
| Искам да посетя Финландия, но за живеене не знам.. но все пак би било яко :Д За обучението.. общо взето критерия е извън България, на някое подходящо място :Д Също и Германия искам да посетя. България..не ми се ходи из нея, все е едно и също, а и до сега съм била на доста места. | |
|
| |
Esteticlove Фен
| Заглавие: Re: Коя е мечтаната дестинация за вас? Пет Окт 29, 2010 7:01 pm | |
| | |
|
| |
white wolf Фен
Брой мнения : 190 Join date : 07.09.2010 Age : 28 Местожителство : Гора тилилейска
| Заглавие: Re: Коя е мечтаната дестинация за вас? Пон Ное 01, 2010 12:59 am | |
| - wake up dead написа:
- Искам да посетя Финландия, но за живеене не знам.. но все пак би било яко :Д За обучението.. общо взето критерия е извън България, на някое подходящо място :Д Също и Германия искам да посетя.
България..не ми се ходи из нея, все е едно и също, а и до сега съм била на доста места. Все едно и също???/! | |
|
| |
Tonny Фен
Брой мнения : 143 Join date : 08.09.2010 Age : 27 Местожителство : Bon Temps
| Заглавие: Re: Коя е мечтаната дестинация за вас? Съб Дек 04, 2010 5:35 pm | |
| | |
|
| |
Esteticlove Фен
| Заглавие: Re: Коя е мечтаната дестинация за вас? Вто Дек 07, 2010 11:05 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Коя е мечтаната дестинация за вас? | |
| |
|
| |
| Коя е мечтаната дестинация за вас? | |
|